Serveis i Productes Interessants
per AMPA i Centres Educatius

Recull d'empreses col·laboradores amb Fapaes i que poden ser del seu interès, amb interessants descomptes si vas de part de FAPAES.

B-TRAVEL

Premis, descomptes i més experiències al B-Travel 2016

A #BTravel 2016 tenim moltes novetats per endur-te més enllà del viatge. Al nou saló del turisme trobaràs una nova ambientació perquè visquis una experiència única. Visita’l del 15 al 17 d’abril i podràs gaudir d’activitats experiencials i aconseguir fantàstics premis i descomptes exclusius. Compra ja la teva entrada amb descompte y recorre el món tan sols en un dia!

Codi promoció: A661E1AF (descomptes: 50% en B-Travel reservant fins: 10 de Abril)

Més informació i entrades: cliqueu aquí

MOTOh Barcelona

Les motos tornen a Montjuïc!

Montjuïc acull de nou el saló de La Motoh! Barcelona els dies 15-17 de Abril. La nova edició escalfa motors per presentar les novetats i tendències del sector de dues rodes amb demostracions de trial, l’apertura d’una pista de proves i la inauguració de la MotohAcademy. T’esperem del 15 al 17 d’abril del 2016 al recinte de Montjuïc de Fira Barcelona.

Codi de la promoció: 40E76D0B (descomptes de 3€ (fins el 8 d’Abril) i 2€ (del 9 al 17 d’Abril) a la compra online d’entrades)

Més informació i entrades: cliqueu aquí

RENFE - SNCF

Viatja en Alta Velocitat a França. Coneix l’oferta cultural i científica de destinacions com: Perpignan, Narbonne, Carcassone, Montpellier, Toulouse, Avignon, Marseille, Lyon o Paris! Visita el web www.renfe.sncf.com i gaudeix dels preus especials per a grups.

Sol·licita pressupost a: grupos@elipsos.com o truca al 902 105 805

Descarrega aquí la informació.

Hand Made Festiva

Tallers, classes magistrals, degustacions, exposicions i concerts, a més d'una àmplia oferta d'articles i materials de més de 150 expositors dels sectors fil, paper, cuina, bricolatge i jardinería. Aquest any Handmade Festival potencia el bricolatge i el reciclatge creatiu. I, a més, hem preparat la Handmade Night, una nit creativa per gaudir al ritme "Make, Gin & Swing". T'esperem del 8 al 10 d'abril de 2016 al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona

Més informació i venda d'entrades aquí

Descomptes clicar aquí

ARÇ Corredoria d'Assegurances, SCCL desenvolupa una oferta d'assegurances i serveis específiques adreçada al sector de economia social i solidària i particularment a les empreses i entitats iniciativa social.
Consulta les assegurances i serveis específiques adreçades per a les necessitats de les AMPA. Per gaudir dels avantatges no oblideu indicar que sou de FAPAES.
Per a més informació cliqueu aquí. Podeu contactar al tel.  934234602 extensió:223 o mail arccoop@arccoop.coop

integratek


Forma, sensibilitza i ofereix recursos  tecnològics a escoles i alumnes amb  dificultats d'aprenentatge,  especialment  Dislèxia o TDA-H.

ClaroRead i Glifing són els nostres softwares basats en la Tecnología Multisensorial.

Poseu-vos en contacte amb INTEGRA TEK de part de FAPAES i rebreu un tracte especial. Pots visitar la nostra web aqui

aim solo

AIM SOLO, la primera empresa del món que tracta l'abandonament escolar i orienta als joves als seus estudis.

Demana assessorament sense compromís al 616812745 o al aim-solo@aim-solo.com

- 10% de descompte a les persones que vinguin de part de FAPAES
- Preus reduïts per orientacions en grup

visitar la web

PhonicBooks

PHONIC BOOKS utilitza el sistema Synthetic Phonics com a mètode per a ensenyar a llegir en anglès als nens des dels 5 fins als 14 anys.

Consulteu-nos els descomptes i avantatges si dieu que veniu de part de FAPAES

Per a més informació cliqueu aquí: + info

Per a consultar el catàleg cliqueu aquí: veure catàleg

mimmic visual&interactive media


mimmic visual & interactive media és un estudi desenvolupa projectes web i gràfic en qualsevol àmbit ja sigui off-line com on-line.

Si tens una idea, nosaltres li donem forma.

Posa't en contacte amb mimmic enviant un correu electrònic i digues que ens has conegut a través de FAPAES i obtindràs un descompte del 15% en el pressupost.

Visitar la web de mimmic